Από 17,30€ για γεύμα ή δείπνο 2 ή 4 ατόμων στο "Ψαράκια και Θαλασσινά" σε Χαλάνδρι, Κηφισιά, Βάρκιζα


Από 17,30€ για γεύμα ή δείπνο 2 ή 4 ατόμων στον απόλυτο προορισμό για θαλασσινή κουζίνα, το βραβευμένο με Χρυσό Βραβείο Γεύσεως «Ψαράκια και Θαλασσινά» σε Χαλάνδρι, Κηφισιά, Βάρκιζα, με έκπτωση 30%.

Η φρέσκια γαστριμαργική επιλογή της Αθήνας με την εξαιρετική ποιότητα φαγητού, τις μεγάλες μερίδες και τις χαμηλές τιμές αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας που έχει καθιερώσει τα Ψαράκια και Θαλασσινά στις κορυφαίες επιλογές για τους Fish Resto Fan της πόλης!
Όπου κι αν βρίσκεσαι στην Αθήνα, ένα check-point γευστικών περιπλανήσεων βρίσκεται κοντά σου (Χαλάνδρι, Κηφισιά και Βάρκιζα). Ολόφρεσκοι ψαρομεζέδες και καρποί της θάλασσας θα γεμίσουν το τραπέζι σας, είτε το επιλέξετε για ένα ρομαντικό γεύμα, είτε για ένα business break, είτε για μία εκδήλωση.
Από τα πιάτα του καταλόγου ξεχωρίζουν το κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες, ντομάτα και στακοβούτυρο σε μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση (σερβίρεται σε πήλινο), φιλετάκια πέρκας με κανταΐφι και σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης, Παριανό «λαδοβρόχι» με ξινομυζήθρα, επτάζυμο και ντομάτα, φρέσκα μύδια πικάντικα με ντομάτα και ούζο, τηγανητά τραγανά κολοκυθάκια και πληθώρα άλλων προτάσεων σε ψαρικά και θαλασσινά, ορεκτικά και σαλάτες.

Ψαράκια & Θαλασσινά

Κώστα Βάρναλη 5,
Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6855932
Λεωφορος Ιλισίων 27,
Κηφισιά
Τηλ.: 210 6203622
Λεωφόρος Ποσειδώνος 3,
Βάρκιζα
Τηλ.: 210 9654138

Σχόλια