Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά στο πολυτελές 5* Plaza Resort (Ανάβυσσος) με 310€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή σε comfort δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί

 310€ από 620€ . Έκπτωση : 50%

Προσφέρεται Διπλό Εορταστικό Ρεβεγιόν τις Παραμονές με πρωινό και σερβιριστό δείπνο τύπου Gala με Χορευτικό πρόγραμμα με DJ και Ανήμερα Χριστουγέννων / Πρωτοχρονιάς brunch και δείπνο σε πλούσιο εορταστικό μπουφέ με συνοδεία μουσικής από τον μοναδικό κ. Γιώργο Κατσαρό και εξαμελή ορχήστρα! Ειδικά για την Πρωτοχρονιά ποτήρι σαμπάνια και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με φλουρί για τον τυχερό! Ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για χαρτάκι στον 1ο όροφο με θέα τον Σαρωνικό! Πλήρης παιδική χαρά (κούνιες, τραμπάλα, τσουλήθρα κ.α) στον κήπο του ξενοδοχείου για τους μικρούς φίλους αλλά και παιδαγωγός σε εσωτερικό χώρο με παιχνίδια, χειροτεχνίες, ζωγραφικές για ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς! Γήπεδα τένις και 5x5! Δυνατότητα και για διαμονή 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο comfort δωμάτιο με 398€! Δυνατότητα και για αναβάθμιση σε Exclusive δίκλινο δωμάτιο με 338€ για 2 ή 438€ για 3 διανυκτερεύσεις!

5* Plaza Resort52ο χιλ. Αθηνών Σουνίου,Παλαιά Φώκαια ΑνάβυσσοςΤηλ.:  22910 75000

Απολαύστε το «απέραντο γαλάζιο» στο Plaza Resort, το ξενοδοχείο των 5 αστέρων, όπου η διασκέδαση και η δουλειά συνδυάζονται με επιτυχία. Αυτό το πολυτελές και άνετο ξενοδοχείο με την μοναδική του θέση πάνω στην παραλία της Αναβύσσου προσφέρει το επιτυχημένο συνδυασμό της φιλοξενίας και των ανέσεων ενός ξενοδοχείου πόλης σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο. Αφήστε μας να σας φιλοξενήσουμε ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο, για τις οικογενειακές διακοπές σας ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Όποιες και αν είναι οι επιλογές σας, το Plaza Resort αποτελεί το καλύτερο περιβάλλον με υπηρεσίες τόσο για αναψυχή όσο και για το σύγχρονο επιχειρηματία ταξιδιώτη.

Σχόλια