4€ από 8€ για είσοδο σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα 4 πιο θρυλικά Θερινά Σινεμά της Αθήνας, ''Ριβιέρα'' και ''Βοξ'' στα Εξαρχεία, ''Αθηναία'' στο Κολωνάκι & ''Παναθήναια'' στην Αλεξάνδρας - έκπτωση 50%!


4€ από 8€ για είσοδο σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα 4 πιο θρυλικά Θερινά Σινεμά της Αθήνας, ''Ριβιέρα'' και ''Βοξ'' στα Εξαρχεία, ''Αθηναία'' στο Κολωνάκι & ''Παναθήναια'' στην Αλεξάνδρας - έκπτωση 50%! Επιλέξτε όποια ταινία θέλετε, σε όποιον κινηματογράφο θέλετε, όποια ώρα θέλετε!

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ η αγοράστε την προσφορά πριν τελειώσει!

Όροι Προσφοράς

- H Δημοφιλής προσφορά ισχύει έως τη λήξη της σεζόν
Η προσφορά περιλαμβάνει είσοδο ενός ατόμου για 1 θέαση, με ελεύθερη επιλογή ταινίας και ημερομηνίας, σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα 4 καλύτερα Θερινά Σινεμά της Αθήνας:
- Με την αγορά ενός κουπονιού μπορείτε να επιλέξετεΌποια ταινία θέλετε, σε Όποιον κινηματογράφο θέλετε, Όποια ώρα θέλετε!
- Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν 4 νέες διαφορετικές ταινίες (Α προβολής ή επανεκδόσεις) σε κάθε σινεμά, ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΑΙΝΙΕΣ όλο το καλοκαίρι.
- 2 καθημερινές προβολές ανά θερινό σινεμά
Για το εβδομαδιάιο πρόγραμμα παραστάσεων πατήστε πάνω στον κινηματογράφο που σας ενδιαφέρει:
  • ΑΘΗΝΑΙΑ
  • ΡΙΒΙΕΡΑ
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ
  • ΒΟΞ
- Εξασφαλισμένη ποιότητα ήχου και εικόνας! Περιβάλλον που θυμίζει παλιές ωραίες εποχές. Πράσινο, χαλικάκι, ενημερωμένο μπαρ, αναπαυτικές καρέκλες
Δεν χρειάζεται τηλεφωνική κράτηση
- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου)

Σχόλια